Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 14:21

На Netflix з'явився новий лідер з переглядів

На Netflix з'явився новий лідер з переглядів
Зірка французького фільму "1+1" Омар Сі зіграв у серіалі від Netflix "Люпин" сина нелегального мігранта, який хоче помститися за смерть батька та викрасти Мону Лізу. Фото: Deadline

На Netflix вийшов новий серіал "Люпин". Став першою французькою стрічкою, що увійшла до переліку 10 найкращих на платформі. Найбільше дивляться у Бразилії, В'єтнамі, Аргентині, Німеччині, Італії, Іспанії, Польщі, Нідерландах, на Філіппінах і в Швеції.

Шоу обганяє популярні "Ферзевий гамбіт" або "Хід королеви" та "Бріджертони". Netflix прогнозує, що за перші 28 днів серіал можуть подивитися 70 млн передплатників.

Асанн Діоп - син нелегального мігранта з Сенегалу. Батько привіз його в Париж у пошуках кращого життя. Але чоловіка затримують за крадіжку діамантового намиста, яку він не скоював. Від сорому повісився в тюремній камері, лишивши хлопчика сиротою. 25 років потому Асанн начитався книжок про Арсена Люпина - авантюриста і шляхетного грабіжника, вигаданого героя романів Моріса Леблана. Історія надихає Асанна помститися тим, хто підставив його батька. Готовий піти на пограбування року. Його ціль – Мона Ліза, за сюжетом.

Головну роль зіграв Омар Сі – зірка фільму "1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закохану в Росію блогерку внесли у "Миротворець" і назвали її ім'я

"Хід королеви" назвали найпопулярнішим мінісеріалом на Netflix. За перші 28 днів його подивилися рекордні 62 млн користувачів.

Зараз ви читаєте новину «На Netflix з'явився новий лідер з переглядів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі