вівторок, 14 травня 2013 12:10

На генеральній репетиції номеру для "Євробачення" у Злати Огневич виникли технічні проблеми

На генеральній репетиції номеру для "Євробачення" у Злати Огневич виникли технічні проблеми
Фото: ivona.bigmir.net

На генеральній репетиції першого півфіналу "Євробачення-2013" у Malm? Opera, у Злати Огневич виникли технічні проблеми. Виступ було зупинено і відновлено через декілька хвилин. Проблеми виникли з in-ear (вушні монітори, які дозволяють артисту чути фонограму).

"За постановкою номера, велетень Ігор Вовковинський виносить Злату на сцену Євробачення на руках і ставить на платформу камінь, де наша співачка знаходиться під час усього виступу. Ймовірно, під час вищезазначеної дії наш богатир зачепив провід, який з'єднює вушний монітор із базовою станцією на сукні співачки і in-air перестав працювати. Або ж безпосередньо техперсонал погано закріпив передавач на вбранні Злати. У будь-якому разі, під час півфіналу, за словами організаторів конкурсу, все буде в порядку" - пише видання "Телепростір".

"Євробачення-2013" проходитиме у шведському місті Мальме 14, 16 та 18 травня. Швеція отримала право провести у себе популярний фестиваль пісні завдяки перемозі Loreen на конкурсі рік тому у Баку.

Сьогодні, у першому півфіналі, Злата Огневич виконає свою пісню "Gravity".

Зараз ви читаєте новину «На генеральній репетиції номеру для "Євробачення" у Злати Огневич виникли технічні проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі