Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 13:23

На фестивалі Sziget 2018 виступить поп-принцеса Dua Lipa і рок-зірки Gorillaz

На фестивалі Sziget 2018 виступить поп-принцеса Dua Lipa і рок-зірки Gorillaz
Sziget 2018

Музичний фестиваль Sziget 2018 оголосив наступну хвилю виконавців на острові в Будапешті 8-15 серпня. Це поп-принцеса Dua Lipa і віртуальні рок-зірки Gorillaz.

Sziget зустрічатиме одну з найуспішніших артисток цього року – Dua Lipa. Її сингли і шоу принесли їй 10 престижних нагород, а виступ на Grammy – світове визнання всього у 22 роки. Вона приєднається до блискучого арт-музичного проекту Деймона Алберна і Джеймі Хьюлетта – Gorillaz. З новим альбомом "Humanz" легендарний віртуальний рок-гурт повернеться на фестиваль через 8 років після першої появи на Sziget.

На Острові Свободи виступить мульти-лауреат MOBO Awards і грайм-сенсація Stormzy. Його дебютний альбом став першим грайм-альбомом, який коли-небудь досягав першої позиції в британському чарті. Також на Sziget виступлять лауреати Grammy цього року за найкращий рок-альбом – The War on Drugs, фолк- і соул-співачка та мульти-інструменталістка Lianne La Havas і JP Cooper, автор платинового у Великобританії синглу "Perfect Strangers". Sziget вітатиме і харизматичного австралійського співака-сонграйтера Nick Murphy fka Chet Faker. Після вражаючого релізу у 2017 році цілих п'яти альбомів на Sziget зіграють австралійські рокери King Gizzard & The Lizard Wizard, а викрадач сердець Shawn Mendes виступить із нещодавно анонсованим третім альбомом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музичний фестиваль Sziget-2018 оголосив першу хвилю лайн-апу

Хвилю нових імен у лайн-апі Sziget доповнять Desiigner, Gorgon City live, Petit Biscuit, KSHMR, Borgore, The Living End, Sofi Tukker, Scarlxrd, Seven Lion, Delta Heavy, Yellow Days, Bilderbuch і My Baby. Вони приєднаються до важковаговика Kendrick Lamar, інді-королів Arctic Monkeys, всесвітньо відомого діджея Kygo і фолк-рок піонерів Mumford & Sons, які саме на Sziget зіграють свій єдиний європейський концерт цього літа.Вартість квитків на Sziget 2018 складає від 70 євро на один, три, п'ять днів, чи тиждень фестивалю.

Sziget відбувається в Будапешті на острові, який щоліта перетворюється на Острів Свободи з музикою і розвагами нон-стоп, приймаючи фанів з більше ніж 100 країн світу. За результатами European Festival Awards фестиваль Sziget двічі був визнаний "Найкращим великим фестивалем Європи", двічі отримав нагороду за "Найкращий лайн-ап року" і став "Улюбленим фестивалем артистів".

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі Sziget 2018 виступить поп-принцеса Dua Lipa і рок-зірки Gorillaz». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі