середа, 06 грудня 2017 14:05

Музиканти в кліпі обіграли цитату зі Старого Завіту

Музиканти в кліпі обіграли цитату зі Старого Завіту
"Листи N" випустили кліп на пісню "Здіймається сонце" Фото: neformat.com

Дніпровські музиканти з гурту "Листи N" випустили кліп на пісню "Здіймається сонце".

"Напередодні зими, коли за вікном сиро, незатишно і холодно, пориньте в атмосферу теплого сонячного літа! І ми абсолютно впевнені - ви не захочете повертатися в реальність, переглядаючи наш кліп знову і знову", - зазначають музиканти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Franz Ferdinand вперше виступить у Києві

Головний герой кліпу блукає полями з пшеницею, лісами й залізницею. Дорогою знаходить розмальовані камінці. Їх кладе собі у рюкзак, поки не зустрічає ще одного "себе", який йде в іншому напрямку. Отримує від нього останній камінець. А потім з рюкзака вилітають повітряні кульки. Так сценаристи Богдан Олександр та Складановський Антон обіграли цитату зі Старого Завіту "час розкидати й час каміння збирати". Це уривок з третьої глави книги Проповідника. З нього можна зробити висновок, що всьому визначено свій час.

Цього року "Листи N" випустили свій перший альбом "Під зірками". Містить 12 композицій, які раніше гурт виконував на концертах, та бонус-трек з новорічною піснею.

Навесні в Києві вперше зіграють X Ambassadors – бруклінські інді-рокери, відомі у всьому світі хітами - "Unsteady", -"Renegades".

Зараз ви читаєте новину «Музиканти в кліпі обіграли цитату зі Старого Завіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі