Ексклюзиви
неділя, 28 січня 2018 13:02

Мухарський зіграє Бандеру в новому фільмі

Мухарський зіграє Бандеру в новому фільмі
В Україні знімуть художній фільм про життя Степана Бандери - в головній ролі актор Антін Мухарський / фото: youtube.com

В Україні збираються відзняти художній фільм про лідера ОУН (б) Степана Бандери.

Головну роль в стрічці "Я - Бандера" зіграє Антін Мухарський, повідомив його батько, а також режисер і автор сценарію картини Дмитро Мухарський.

Початок зйомок планується на червень-липень 2018 року, а вихід фільму - до дня народження Степана Бандери - 1 січня 2019 року.

"Вивчаючи літературу, архівні матеріали, ми розуміємо, що Бандера був державною людиною, з державною філософією. Якби ми в Україні взяли за основу його постулати, то жили би вже в європейській державі. Але це буде фільм не політичний. Це буде цікавий художній фільм про неординарну особистість. У фільмі, зокрема, буде багато музики, тому що Бандера був дуже музикальною людиною" - сказав Мухарський.

У стрічці буде висвітлено три періоди життя Бандери: хлопчика семи-восьми років, який співає в церкві "Аве Марія", юнака 17-18-ти до 24-х років і період від другого суду і до кінця життя.

Одну з ролей погодився зіграти Богдан Бенюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбили Степана Бандеру

Режисер зазначив, що наразі проблема - з фінансуванням проекту. Частину коштів, для початку, обіцяють українці з Німеччини, але є сподівання і на українську діаспору з Канади та США, на український бізнес та державну підтримку.

Прем'єра фільму "Крути 1918" призначена на 6 грудня. Зйомки фільму вже завершено. Це буде перший повнометражний фільм, присвячений бою українських студентів з більшовиками. На виробництво фільму потратили 52 млн. грн. Держава виділила 26 млн. У Держкіно вважають, що "Крути 1918" мають всі шанси відбити вартість виробництва в прокаті.

Зараз ви читаєте новину «Мухарський зіграє Бандеру в новому фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі