четвер, 01 лютого 2018 15:10

Мухарський присвятив кліп засудженим архітекторам

Мухарський присвятив кліп засудженим архітекторам
Антін Мухарський присвятив відео засудженим архітекторам. Фото - vgolos.com.ua

Український письменник, актор та шоумен Антін Мухарський презентував кліп на пісню "Тату у тата є на груди".

Присвятив ролик киянам-архітекторам, яких засудили на 2 місяці за протест проти УПЦ Московського патріархату.

Відео із хештегами #FREE_ARCHITECTS і #Свободу_Архітекторам з'явилося сьогодні, 1 лютого, на YouTube-каналі проекту "Орест Лютий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мухарський зіграє Бандеру в новому фільмі


"Тату у тата є на груди" присвячуємо українському фанатському руху і архітекторам Олександру Горбаню і Олексію Шемотюку, які через абсурдне рішення суду зараз перебувають у СІЗО", – вказали у підписі під відео.
Автором ідеї кліпу є сам Мухарський, а оператором і режисером монтажу – Єгор Трояновський.

Шевченківський райсуд Києва призначив 60 діб арешту з альтернативою внесення застави розміром у 2,2 млн грн Олексію Шемотюку і Олександру Горбаню. Їх підозрюють у спробі підпалу Десятинного монастиря УПЦ Московського патріархату. Прокуратура і поліція просили для архітекторів домашній арешт. Суддя визначила для них утримання під вартою.
"За словами затриманих, вони намагалися привернути увагу до того, що територія Національного музею історії захоплена московськими церковниками. Поруч - фундамент Десятинної церкви, головного храму Київської Русі, який символічно хочуть застовпити за собою агенти ворожої держави", - прокоментував нардеп Ігор Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Мухарський присвятив кліп засудженим архітекторам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі