пʼятниця, 28 січня 2011 19:03

Московський цирк перевдягнув для киян мавпу у крокодила (ФОТО)
22

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

27 січня у столичному цирку презентували московську програму "Цирк на воді". У гримерках до виходу на манеж готуються артисти. Діти з багатодітних сімей і дитячих будинків заповнюють зал.

О 15.20 на сцену вибігають клоуни, по черзі обливають один одного водою, падають у басейн та пародіюють попередні номери. Малеча регоче, коли один клоун копає іншого ногами у сідниці. Виступають найцікавіші виконавці – канатохідці, еквілібристи та дресирувальники крокодилів. Під час решти номерів діти просяться у туалет, вимагають поп-корну і чіпсів, найменші засинають на руках у батьків.

В антракті половина залу йде до туалету, решта – у буфет. Коли починається друга частина, на манеж випускають мавпу, переодягнену у крокодила та собаку в костюмі лева. Діти від побаченого ховаються за спинами батьків, затуляють долонями очі, плачуть. Собака борсається, намагається стягнути з себе тугий костюм, скавучить.

"Це хто таке придумав, мучити тварин на очах дітей", - обурюється хтось із батьків.

Наостанок обіцяють шоу павичів. Замість пташок на манеж вибігає восьмеро жінок, переодягнених у купальники, обшиті пір'ям.

"Таких голих цицькатих павичів у житті не бачив. Ішов у цирк, а попав на стриптиз", - каже чоловік у четвертому ряді. Знімає жінок на мобільний телефон. Дехто з чоловіків спускаються ближче до манежу, свистять та аплодують. Мами виводять дітей у гардероб. Глядачам дякують за увагу, просять не забувати свої речі у гардеробі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Московський цирк перевдягнув для киян мавпу у крокодила (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі