вівторок, 07 листопада 2023 05:30

Містер Бін розсекретив справжнє ім`я

Містер Бін розсекретив справжнє ім`я
Англієць Ровен Аткінсон придумав персонажа Містера Біна, спостерігаючи за студентами Оксфордського університету. Фото: Pinterest

7 листопада 1997 року відбулась американська прем'єра повнометражного фільму про Містера Біна - персонажа британського серіалу 1989-1995 років.

Містер Бін працює в королівській галереї в Лондоні. Коллеги хочуть здихатися його. Доручають Біну доставити картину в Лос-Анжелес. Чоловік видає себе за доктора філософії, за сюжетом.

На постері стрічки йдеться: "Бійтеся. У Містера Біна тепер є паспорт".

Це перша стрічка, у якій глядачі дізнаються справжні ініціали персонажа. У паспорті його ім`я вказано "Містер", а прізвище "Бін".

Спродюсував та написав сценарій Ровен Аткінсон. Він - єдиний виконавець ролі Містера Біна. Придумав персонажа, спостерігаючи за студентами Оксфордського університету. Здобував ступінь магістра електротехніки.

Спочатку назвав персонажа Робертом Боксом. Перейменував на честь цвітної капусти.

"У чому насправді секрет містера Біна? - каже Ровен Аткінсон. - З одного боку він викликає жалість. Наївна, зовсім нічого нетямляча в житті людина. З іншого боку - повагу. Глядачам подобається, що містер Бін дозволяє собі те, чого вони не можуть в силу певних моральних рамок. У нього є внутрішній стрижень. Я цим пишаюся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса випадково вбила залицяльника

Серіал про містера Біна показували у 190 країнах світу. Опитування 2015-го встановило, що він відоміший за Кейт Міддлтон. У Біна більше підписників в Youtube та Facebook, ніж у Вілла Сміта, Тейлор Свіфт та Макдональдсу.



Зараз ви читаєте новину «Містер Бін розсекретив справжнє ім`я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі