Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 13:21

Михалков зі скандалом висловився про Україну

Михалков зі скандалом висловився про Україну
Микита Міхалков. Фото: gazeta.ru

Російський режисер Микита Михалков бачить майбутнє України та Росії у складі єдиної країни. Про це він заявив 15 грудня 2010 року.

"Я думаю, що буде одна країна. Ми однієї крові, однієї ліні, однією ніжності, впертості. Я приїжджаю сюди, мені ставлять штамп у паспорті - мене це мало хвилює. Це не може порушити моє ставлення до цих людей і до цієї приголомшливо красивої країни", - сказав Михалков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микита Михалков зробив скандальну заяву про Крим

Нагадаємо, у травні 2010-го Михалков у політичному шоу також заявив, що братиме участь в ефірі українських телеканалів лише з перекладачем.
Під час розмови з гостей студії, який говорив українською, Михалков повідомив, що він майже нічого не зрозумів. Ведучому програми довелося перекласти слова гостя спеціально для Михалкова.

Останньою роботою Михалкова став фільм "Стомлені сонцем-2", вихід якого на широкий екран був приурочений до 50-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Зараз ви читаєте новину «Михалков зі скандалом висловився про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі