середа, 28 березня 2012 11:44

"Ми працюємо, але в дуже важких умовах" - театр "Колесо"

"Ми працюємо, але в дуже важких умовах" - театр "Колесо"
Фото з сайту project.ukrinform.ua

Учора припинив свою діяльність Музей Михайла Булгакова на Андріївському узвозі. Це пов'язано з реконструкцією вулиці.

Про це повідомив колектив музею голову комісії Київради з питань культури та туризму Олександра Бригинця. Депутат зазначив, що ремонтні роботи, які відбуваються з ініціативи київської влади, в жодному разі не повинні шкодити закладам культури.

У музеї Булгакова заявили, що припинення діяльності закладу збіглося з весняними канікулами. Відтак на цей період запланований щільний графік екскурсій. Тепер його доведеться скасувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Андріївському узвозі повністю поміняють та укріплять вулицю

Gazeta.ua вже повідомляла про відселення, у зв'язку з реконструкцією узвозу, Театру на Подолі. При цьому, нове приміщення театру лишилося недобудованим.

Театр "Колесо", який також знаходиться на Андріївському узвозі, поки працює. Після протестів акторам вдалося відстояти своє місце.

Художній керівник театру Ірина Кліщівська у коментарі Gazeta.ua сказала: "До нашого театру маленький прохід буде. На узвозі все будується. Жах, звичайно. Зараз ми діємо, але все може статися, тому що вони працюватимуть цілодобово. Поки ми домовились, не знаю як буде далі".

Зараз ви читаєте новину «"Ми працюємо, але в дуже важких умовах" - театр "Колесо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі