понеділок, 29 липня 2019 12:44

Меркель і декілька глав МЗС дивилися серіал "Слуга народу" - Клімкін

Меркель і декілька глав МЗС дивилися серіал "Слуга народу" - Клімкін
Коли стала зрозумілою динаміка рейтингу Володимира Зеленського, команда канцлера ФРН зробила для неї нарізку з серіалу про Голобородька Фото: Еспресо.TV

Міністр закордонних справ Павло Клімкін розповів, що Ангела Меркель переглянула серіал "Слуга народу".

Коли стала зрозумілою динаміка рейтингу Володимира Зеленського, команда канцлера ФРН зробила для неї нарізку з серіалу про Голобородька, пише Укрінформ.

"Її команда нарізала декілька епізодів з серіалу, щоб вона подивилася", - сказав Клімкін.

Міністр закордонних справ додав, що ще декілька міністрів закордонних справ дивилися серіал і цікавилися у Клімкіна його думкою щодо цього, однак відмовився їх назвати.

Клімкін зазначив, що сам також іще задовго до виборів спеціально переглянув декілька серій "Слуги народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голобородько в інтернеті тролить президента Зеленського

"Я взагалі вважаю, що треба дивитися український медіапростір, щоб розуміти, що відбувається. Та й просто цікаво! Врешті-решт, я вважаю, що деякі речі у серіалі зроблені дуже талановито", - вважає міністр.

"Слуга народу" — український комедійний політичний телесеріал виробництва студії "Квартал-95" про обрання президентом України вчителя історії. Головну роль учителя історії - Василя Голобородька в серіалі виконує нинішній президент України Володимир Зеленський. Прем'єра першого сезону серіалу відбулася 16 листопада 2015-го на українському телеканалі "1+1", а у грудні 2015-го відбувся телевізійний показ останньої 24-ї серії першого сезону. 23 жовтня 2017-го почався показ другого сезону "Слуга народу. Від любові до імпічменту", а в листопаді 2017-го відбувся телевізійний показ останньої 24-ї серії другого сезону.

Зараз ви читаєте новину «Меркель і декілька глав МЗС дивилися серіал "Слуга народу" - Клімкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі