понеділок, 21 червня 2010 16:51

Мерілін Менсон знімає фільм жахів (ВІДЕО)

Мерілін Менсон знімає фільм жахів (ВІДЕО)

Музикант Мерілін Менсон, засновник і лідер однойменної рок-групи, тепер став ще і режисером. Він почав зйомки свого першого фільму "Фантасмагорія: бачення Люіса Керролла", в якому має намір зіграти і одну з головних ролей. Досі рокер знімався тільки в епізодичних ролях у Майкла Мура, Девіда Лінча і режисирував власні відеокліпи.

Бюджет нового артхаусного фільму жахів - 42 млн доларів. У стрічці розповідається про нічні жахи і страшні сни, які довгий час мучили письменника і математика Чарльза Лютвіджа Доджсона, який увійшов до світової літератури під псевдонімом Люіс Керролл.

У фільмі окрім самого Менсона зіграє і англійська актриса і супермодель Лілі Коул, відома за фільмом "Воображаріум доктора Парнасу". У "Фантасмагорії" Коул зіграє Алісу, яка щоночі приходить до Люіса і лякає його. Одержимий письменник, діагноз якого формально відповідає ознакам педофілії, в неприступному замку змучений безсонними ночами і мареннями. Він виявляє, що сам стає частиною власної вигадки.

Зйомки фільму планувалося почати ще чотири роки тому. Проте тоді грошей на його виробництво Менсон не знайшов. На присвяченій фільму прес-конференції, що проходила на Берлінале-2006, Менсон і Коул продемонстрували 5-хвилинний трейлер фільму.

.NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Мерілін Менсон знімає фільм жахів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі