Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2015 14:22

Медобладнання на чверть мільйона передадуть благодійники США

Медобладнання на чверть мільйона передадуть благодійники США
Фото: Голос Америки

На початку січня 2016 року в Україну прибуде контейнер з медичною допомогою, вартістю у $250 тис. Медичне обладнання зібрали благодійники у США, повідомляє Голос Америки.

У контейнері - спеціальні набори необхідних засобів для підготовки та проведення хірургічних операцій, провідникової анестезії, прийняття пологів, хірургічні інструменти, засоби обробки ран, проведення біопсії, ендоскопії, ортопедичні апарати, інвалідні візки, катетери, шприци, кисневі маски, спеціалізований одяг та засоби санітарії для лікарів і хворих.

Допомогу для України зібрала міжнародна гуманітарна фундація "Брат Брата". В залежності від потреб її розподілять між лікарнями по всім областям країни.

Фундація отримує пожертви від госпіталів, фармацевтичних та інших медичних компаній у США, знаходить організації, які займаються благодійництвом у різних країнах світу. За їх допомоги визначає потреби країни та установи, які допомагають розподілити вантаж на місці.

Для України однією з таких організацій стала "United Help Ukraine" (Об'єднана Допомога Україні), група волонтерів із Вашингтону, що об'єдналися навколо допомоги батьківщині. Ця організація оплатила доставки контейнера в України. Гроші збирали на благодійних акціях протягом року.

Нагадаємо, українці Канади передали у Львів понад 100 інвалідних візків.

Зараз ви читаєте новину «Медобладнання на чверть мільйона передадуть благодійники США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути