субота, 13 липня 2019 21:45

"Матрицю" покажуть в кінотеатрах України

До 20-річчя фільму "Матриця" його покажуть в кінотеатрах України. Покази пройдуть у форматі 4DX – із рухомими кріслами, дощем, запахами та туманом. Демонструватиметься мовою оригіналу без субтитрів. Подивитися можна буде у Києві, Одесі, Харкові та Львові в кінотеатрах "Сінема-Сіті" та "Планета Кіно".

Автор: looper.com
  Роль Нео виконав американець Кіану Рівз. Також претендували Юен МакГрегор, Леонардо ДіКапріо та Том Круз.
Роль Нео виконав американець Кіану Рівз. Також претендували Юен МакГрегор, Леонардо ДіКапріо та Том Круз.

"Матриця" 1999-го — фантастична стрічка Ліллі та Лани Вачовскі. Хакер під нікнеймом Нео кожної ночі зламує сайти. Він знаходить те, що змушує переосмислити життя. Розуміє, що світ лише ілюзія. Люди — частини великої програми. До нього додому приходить чоловік у чорному плащі. "Нео, ти обраний", - каже той, за сюжетом. Фільм має 2 продовження "Матриця: Перезавантаження" та "Матриця: Революція".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили акторський склад 9 сезону "Американської історії жахів"

Автор: looper.com
  Бюджет фільму "Матриця" складав  млн, а касові збори 3 млн.
Бюджет фільму "Матриця" складав млн, а касові збори 3 млн.

Вважається, що у фільмі "Матриця" вперше був використаний ефект "камери, що замирає". Найвідоміша сцена картини — куля, яка повільно летить. Головний герой має змогу піти з місця обстрілу. До середини 2002 року цей ефект був використаний в 20 різних стрічках.

Зараз ви читаєте новину «"Матрицю" покажуть в кінотеатрах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі