середа, 03 серпня 2011 09:41

Маша Собко ображається, що їй приплели Рудьковського
5

Українська співачка Маша Собко, яка посіла друге місце на пісенному конкурсі "Нова хвиля-2011", повернулася до України ввечері понеділка. В аеропорту її зустріли рідні та шанувальники.

"Ми випили шампанське і я ще раз заспівала пісню "Я тебя люблю". Потім поїхала додому, бо сил просто не було. Образливо, що так ніхто із українських досі і не привітав мене із другим місцем на конкурсі. Можливо, це заздрість, а можливо, вони просто зайняті", - зазначила співачка.

На конкурс Маша брала чотири валізи одягу.

"Речей дуже багато було. 15 пар взуття. Більшість — це концертні туфлі, для світських виходів і кілька пар кросівок для ранкових пробіжок і в'єтнамки, хоч вони мені ні разу і не знадобилися. За два тижні перебування в Юрмалі ні разу не потрапила на пляж. Далі чотири концертні сукні від Сергія Єрмакова. Ми акуратно склали в поліетиленові обгортки і везли як ручний багаж. Також із собою везли призову статуетку і всі дипломи. Нас відразу попередили, щоб не сунули це в багаж, бо поламають. Або ж наші митники любителі поритися в чемоданах, тому ми перестрахувалися і везли вручну", - підкреслила Собко.

В Юрмалі дівчина почала зустрічатися із російським співаком Андрієм Grizz-Lee. Це син російської співачки і композитора Любаші.

"Ми два дні від початку конкурсу приховували свої почуття. А на третій вже прорвало. Коли вилітала, то ми так довго прощалися, що нас на силу відірвали одне від одного. Сподіваюсь, він приїде до мене в четвер. Шкода, що він літати боїться, а їздить поїздами і це збільшує час. І в нас дійсно є почуття, а не піар, як це називають журналісти. Єдине, що образливо, що до мене приплели Миколу Рудьковського. Пишуть, що в нас із ним роман. Та я з ним говорила лише пару раз в житті. Єдине що правда, що він дійсно меценат нашої поїздки до Юрмали", - зізналася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко ображається, що їй приплели Рудьковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі