вівторок, 16 березня 2021 00:45

Marvel випускає новий серіал про "Месників"

Кіновсесвіт коміксів Marvel випустив фінальний трейлер серіалу "Сокіл і Зимовий Солдат". Головні ролі виконують, як і в повнометражних фільмах студії, Себастіан Стен та Ентоні Макі.

Події серіалу відбуватимуться після фільму "Месники: Фінал", після протистояння з Таносом. Капітан Америка повернувся у минуле і залишився з коханою Пеггі Картер. Свій щит передав Соколу, тож обов'язки Капітана Америки виконуватиме він. Допомагатиме йому Зимовий солдат Бакі Барнс.

Автор: Instagram
  Головні ролі серіалу від Marvel "Сокіл і Зимовий Солдат" зіграють Ентоні Макі та Себастіан Стен. Вони ж грали супергероїв у повнометражних фільмах студії.
Головні ролі серіалу від Marvel "Сокіл і Зимовий Солдат" зіграють Ентоні Макі та Себастіан Стен. Вони ж грали супергероїв у повнометражних фільмах студії.

Головним лиходієм серіалу стане Барон Земо. Володіє високим інтелектом, створив багато наукових винаходів. Експериментував із лазерними технологіями, андроїдами та генетикою. Застосовував унікальну сироватку, що зупиняє старіння. Також володіє карате та мечем. Найчастіше виступає суперником Капітана Америка і Месників, часто очолює команду Майстрів зла.

Серіал стартує 19 березня на сервісі Disney+.

"Месники: Фінал" мали звання найкасовішого фільму в історії. Але їх обігнав "Аватар" завдяки повторному показу в Китаї. Протягом 2 днів повторного прокату картина зібрала $12,3 млн. Загальні збори стрічки перевищили $2,80 млрд, тоді як "Месники: Фінал" зібрали $2,79 млрд.

Сиквел "Аватара" став першим блокбастером, до роботи над яким вирішили повернутися після початку пандемії. Вихід фільму "Аватар 2" був запланований на 17 грудня 2021 року. Кемерон працює над 4 продовженнями, які мають виходити кожні 2 роки з 2021-го до 2027 року.

Зараз ви читаєте новину «Marvel випускає новий серіал про "Месників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі