середа, 21 лютого 2018 10:52

Marvel зробить "Месників" по-новому

Marvel зробить "Месників" по-новому
Компанія Marvel анонсувала повне перезавантаження серії коміксів про "Месників". Фото: Marvel

Marvel Comics готують нову програму популярних серій коміксів "Месників".

Команда розробників розказала, які герої з'являться в перезапуску, повідомляють на офіційному каналі компанії в YouTube.

У програму під назвою Fresh Start будуть залучені найкращі автори і творчі колективи.

"Всіх нас чекають свіжі ідеї, і їхні автори готові взяти на себе повну відповідальність за реалізацію схеми, яку можна описати таким чином: "Якщо ви раніше не читали комікси або були їхнім шанувальником в минулому і хочете повернутися, це прекрасна можливість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали веселі комікси про життя у 1930-х

"Ми починаємо і починаємо відразу з місця в кар'єр", - розповів про ініціативу креативний директор Marvel Джо Кесада.

Автором оновлених Avengers #1 став Джейсон Аарон, а ілюстратором - художник Ед Гіннес. Саме вони створили нові пригоди Месників Тора, Капітана Америки та Залізної людини. Також фанатам натякають на появу Чорної пантери, Ши-Халка, Капітана Марвела, Доктора Стренджа і Примарного Гонщика. Прем'єру серії запланували на травень 2018 року. Загалом анонсували 18 випусків.

Керівник Marvel Entertainment Айзек Перлмуттер був проти активного поширення іграшок жіночих персонажів всесвіту Marvel. Таке повідомили джерела у самій студії, зазначає Indiwire. 2015-го Айзек Перлмуттер прийняв рішення істотно скоротити виробництво товарів, пов'язаних із Чорною Вдовою.

Зараз ви читаєте новину «Marvel зробить "Месників" по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі