понеділок, 08 лютого 2021 14:43

Marvel, Форсаж, Ш'ямалан: трейлери головних кінопрем'єр року показали на Супербоулі

Marvel, Форсаж, Ш'ямалан: трейлери головних кінопрем'єр року показали на Супербоулі
Американські актори Він Дізель (праворуч) та Джон Сіна у бойовику "Форсаж 9" грають братів-вуличних гонщиків, які протистоять одне одному. Трейлер стрічки показали під час Супербоулу. Фото: facebook.com

У ніч на 8 лютого в місті Тампа, США, пройшов 55-й Супербоул - фінальна гра за звання чемпіона Національної футбольної ліги. Це головна подія в професійному спорті Північної Америки.

Під час перерв у матчі кінокомпанії показували трейлери найгучніших фільмів і серіалів 2021 року. 30 с. реклами коштували $5,6 млн.

"Сокіл і Зимовий солдат"

Супергеройський серіал на основі коміксів Marvel. Головні ролі виконали Ентоні Макі та Себастіан Стен.

Дія розгортається після подій фільму "Месники: Завершення". Головні герої - колишній парашутист-рятівник Повітряних сил США, учасник команди Месників Сем Вілсон, який отримав звання і щит Капітана Америки від Стіва Роджерса. Та його напарник - модифікований солдат Бакі Барнс. Мають зупинити терориста барона Земо, за сюжетом.

Прем'єра - 19 березня на стрімінговому сервісі Disney+.

"Форсаж 9"

Продовження серії бойовиків. У головних ролях Він Дізель, Джон Сіна, Шарліз Терон та Мішель Родрігес.

Вуличний гонщик Домінік Торетто залягає на дно – живе спокійним життям з родиною. Однак гармонія порушується, коли кібертерористка Сайфер вирішує помститися за всі свої провали, що відбулися з його вини. Використовує найманця Джейкоба - молодшого брата Домініка, за сюжетом.

У прокаті з 27 травня.

"Старий"

Трилер М. Найта Ш'ямалана, режисера фільмів "Шосте чуття", "Знаки", "Спліт".

Під час відпочинку на ізольованому тропічному пляжі сім'я починає швидко старіти. Їхні життя скорочуються до одного дня, за сюжетом.

У прокаті з 22 липня.

"Ніхто"

Кримінальний екшн від продюсера франшизи "Джон Вік". У головних ролях Боб Оденкірк, Крістофер Ллойд та Конні Нільсен.

Гатч Менсел живе простим непримітним життям, аж доки не натрапляє на групу бандитів. Ставши на захист жінки, сам перетворюється на мішень гангстера, який прагне помсти, за сюжетом.

У прокаті з 1 квітня.

"Рая та останній дракон"

Анімаційне пригодницьке фентезі від студії Disney.

Дія відбувається у фантастичному світі Кумандра, натхненому культурами Південно-Східної Азії. Колись люди та дракони жили разом у злагоді. Але коли чудовиська Друни почали загрожувати жителям, дракони пожертвували собою, щоб врятувати людство. 500 років потому монстри повернулись. Воїтелька Рая має відшукати останнього дракона, щоб зупинити Друнів назавжди, за сюжетом.

У прокаті з 4 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначили найсильнішу команду світу з американського футболу

У перерві між 2-ю і 3-ю чвертями гри виступив співак The Weeknd. Став першим канадцем із сольним номером під час Супербоулу. За 13 хв. виконав попурі з 9 своїх пісень, зокрема торішніх хітів Save Your Tears та Blinding Lights.

Зараз ви читаєте новину «Marvel, Форсаж, Ш'ямалан: трейлери головних кінопрем'єр року показали на Супербоулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі