пʼятниця, 22 червня 2012 11:01

Литвинова шепотілася з Міхалковим на відкритті ММКФ
13

Микита Міхалков и Рената Літвінова
Фото: Фото: Reuters
Микита Міхалков и Рената Літвінова
Рената Літвінова
Рената Літвінова
Микита Міхалков

У московському кінотеатрі "Жовтень" 21 червня Микита Міхалков і бразильський режисер Ектор Бабенко хлопавкою відкрили 34-й Московський міжнародний фестиваль.

Перед церемонією відкриття по килимовій доріжці пройшли гості фестивалю, в тому числі актриса і режисер Рената Литвинова, актор Марат Башаров, актриси Марина Голуб та Олена Бабенко, Олександр і Катерина Стриженови та інші. Церемонію відкриття відвідав також режисер Тім Бертон.

Серед гостей була жінка в масці, як у учасниць панк-групи Pussy Riot. Невідома жінка перш ніж ступити на доріжку дістала з сумки мішок з прорізами для очей і вдягла його. Охоронці відтіснили від неї журналістів і не стали заважати проходу жінки в зал. "Поки вона не зробила нічого протизаконного, вона пройшла по запрошенню", - пояснили вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Духless" відкриє Московський кінофестиваль

За даними заступника головного редактора радіостанції "Ехо Москви" Володимира Варфоломеєва, жінкою в масці була режисер і сценарист Ольга Дарфі.

Церемонія відкриття почалася з посвяти італійському сценаристові Тоніно Гуерра, який помер у березні 2012 року. Фестиваль триватиме до 30 червня, на ньому буде показано більше 200 фільмів, з них 17 - в основній конкурсній програмі. Головою журі ММКФ буде Ектор Бабенко.

Відкрив фестиваль фільм "Духless" Романа Пригунова, а закриють його "Закохані" Крістофа Оноре.

Зараз ви читаєте новину «Литвинова шепотілася з Міхалковим на відкритті ММКФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі