четвер, 15 липня 2010 13:30

Ліндсі Лохан в постері до нового фільму облизує пістолет

Ліндсі Лохан в постері до нового фільму облизує пістолет

У інтернет просочився постер "Мачете" з Ліндсі Лохан.

На постері Ліндсі зображена в ролі черниці, яка облизує ствол револьвера. Примітно, що Лохан, яка значиться однією з учасниць проекту, відсутня в нещодавно випущеному трейлері фільму. За неперевіреними даними, це може бути пов'язано з нещодавнім вироком Лохан, згідно з яким вона повинна провести 90 днів у в'язниці.

На новому постері також відсутня назва фільму і коротка інформація про картину (яка присутня на решті всіх постерів). Це вказує на те, що постер потрапив в Мережу до офіційного релізу.

Фільм "Мачете", вихід якого запланований на серпень 2010 року, розповідає про колишнього агента спецслужб на прізвисько Мачете, якого наймає якась організація для виконання нелегального завдання. Після того, як Мачете зраджують, він вирішує помститися організації, убивши її ватажків. Окрім Лохан в картині знімаються Денні Трехо, Мішель Родрігес, Джесіка Альба, Роберт де Ніро і Стівен Сігал. Режисерами цього проекту, який виріс з трейлера до "Грайндхаусу", виступають Етан Манікіс і Роберт Родрігес.

Для Лохан це не єдиний проект, який в даний час знаходиться в розробці. Так, вона зіграє роль порноактриси Лінди Лавлейс в байопіку "Інферно".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан в постері до нового фільму облизує пістолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі