понеділок, 27 липня 2015 14:12

Леонардо ДіКапріо зіграє в новому фільмі Рідлі Скотта

Леонардо ДіКапріо зіграє в новому фільмі Рідлі Скотта

Кінокомпанія 20th Century Fox придбала права на екранізацію нового роману знаменитого американського письменника Дона Уінслоу "Картель". Як повідомляє видання Deadline, постановником фільму за його мотивами стане Рідлі Скотт, а головна роль запропонована Леонардо ДіКапріо.

Сам автор зупинив свій вибір на пропозиції студії Fox саме через кандидатури постановника і виконавця головної ролі. У боротьбі за права на екранізацію також брали участь студії Sony Pictures і Paramount.

Сюжет "Картеля" переплітається з сюжетом іншого твору Уінслоу під назвою "Влада пса" і оповідає про протистояння агента служби по боротьбі з розповсюдженням наркотиків Арта Келера і мексиканського наркобарона Ейдана Баррери.

Терміни робіт над проектом поки не уточнюються. Над сценарієм працюватиме креативний партнер Уінслоу Шейн Салерно.

Нагадаємо, що у британського режисера і Леонардо ДіКапріо вже є досвід спільної роботи. У 2008 році в прокат вийшов створений ними трилер "Сукупність брехні". Картина провалилася в прокаті, заробивши трохи більше 100 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 70 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо ДіКапріо зіграє в новому фільмі Рідлі Скотта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі