четвер, 30 квітня 2015 09:25

Леннон написав листа Аль Пачіно, а Dior розкриває модні таємниці - кінопрем'єри 30 квітня

Леннон написав листа Аль Пачіно, а Dior розкриває модні таємниці - кінопрем'єри 30 квітня
Фото: arcstreet.com

 Прем'єри цього тижня порадують різноманітністю. Ті, хто цікавиться модою, не зможуть пройти повз документальну картину Діор і я, маленьких глядачів порадує мультфільм Суперкоманда на футбольну тематику, а Небезпечне занурення протримає глядачів у напрузі всі півтори години екранного часу. Крім цього на екрани виходить музичний Другий шанс - новий фільм з неперевершеним Аль Пачіно, а також відбудеться прем'єра нової версії легендарного військового фільму А зорі тут тихі.

 Діор і я

Після скандального звільнення в 2011 році з Christian Dior Джона Гальяно його місце зайняв бельгієць Раф Сімонс. Новий креативний директор модного дому зіткнувся з практично нездійсненним завданням - він мусив підготувати нову жіночу колекцію за вісім тижнів замість стандартних чотирьох-восьми місяців. Як йому це вдалося, ви дізнаєтеся з цієї документальної стрічки, яка дозволить зазирнути за лаштунки фешн-показів і дізнатися таємниці модного дому Dior.

Крім самого Сімонса на екрані з'являються головний редактор американського Vogue Анна Вінтур, а також зірки, які співпрацюють з Dior: Дженіфер Лоуренс, Маріон Котійяр, Шерон Стоун неодноразово брали участь в рекламних кампаніях ліній одягу, аксесуарів і косметики люксового бренду.

Небезпечне занурення

Напружений трилер занурює глядачів на п'ять кілометрів в морську безодню - саме на такій глибині знаходиться маленька капсула з водолазами у водах поблизу узбережжя Сомалі. Чотири людини опиняються в пастці, з кожною хвилиною втрачаючи дорогоцінний кисень. Чи вдасться їм вижити?

Другий шанс

Стрічка з оригінальною назвою "Денні Коллінз" розповідає історію немолодого музиканта, який вже 30 років не писав нових пісень, а просто тішиться колишньою популярністю. Але одна несподівана знахідка перевертає все з ніг на голову. "Денні Коллінз, залишайся вірним собі! Залишайся вірним своїй музиці! ", - йдеться у листі 1971 року, який музикантові написав сам Джон Леннон. Це послання кардинально змінює його життя.

Роль ексцентричного виконавця блискуче зіграв Аль Пачино, який днями відзначив 75-річний ювілей.

 Суперкоманда

Скромний і сором'язливий Амадео обожнює футбол - він з друзями грає в настільний футбол і мріє про справжню велику гру на полі. І ось одного разу фігурки іграшкових футболістів оживають. Такий поворот подій готує безліч нових пригод!

 А зорі тут тихі ...

Дія картини розгортається в 1942 році. Старшина Васков і п'ять молодих дівчат-зенітниць, які знаходяться у нього в підпорядкуванні, вступлять в нерівний бій з силами противника. Ремейк фільму 1972, знятий за однойменною повістю Бориса Васильєва, зібрав ціле сузір'я молодих російських акторів. 

Прем'єра стрічки в Росії і в Україні запланована на одну і ту ж дату, але більшість українських кінотеатрів відмовилися демонструвати фільм. Таке рішення прокатники з України пояснюють тим, що вибрали "більш комерційно успішні" фільми.

Зараз ви читаєте новину «Леннон написав листа Аль Пачіно, а Dior розкриває модні таємниці - кінопрем'єри 30 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі