вівторок, 03 березня 2020 17:54

Легендарний рок-гурт анонсував новий альбом

Легендарний рок-гурт анонсував новий альбом
Гурт Deep Purple опублікував обкладинку альбому, який вийде в червні

Британський рок-гурт Deep Purple анонсував вихід нової платівки. Про це музиканти повідомили на офіційній сторінці у Facebook.

21-й студійний альбом "пурпурових" отримає назву Whoosh. Презентацію заплановано на 12 червня 2020 року. Також музиканти виклали в мережу обкладинку майбутньої платівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення планують провести, незважаючи на коронавірус

Також для фанатів колектив випустить версію нового альбому у спеціальному лімітованому форматі - CD + DVD Mediabook. Крім нових треків, у нього увійде повний запис виступу з французького оупен-ейра Hellfest 2017 року, а також відеоінтерв'ю басиста гурту Роджера Гловера з канадським продюсером Бобом Езріном. Останній зокрема працював над платівками Deep Purple 2013 року - Now What?! та Infinite 2017-го. Езрін також продюсував альбоми Еліса Купера, Пітера Гебріела, грав на бас-гітарі на останніх записах Pink Floyd.

Склад гурту Deep Purple за 50-річну історію існування неодноразово змінювався. В цілому в колективі побували 14 музикантів. І тільки єдиний учасник - барабанщик 71-річний Єн Пейс — не залишав гурту з моменту його утворення 1968 року. Deep Purple вважають піонерами важкого року та гевіметалу.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний рок-гурт анонсував новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі