понеділок, 20 серпня 2012 12:22

Ларс фон Трієр запрошує у свій проект усіх охочих

Ларс фон Трієр запрошує у свій проект усіх охочих
Ларса фон Трієра називають одним з найвпливовіших сучасних режисерів. Фото: tengrinews.kz

Знаменитий данський кінорежисер Ларс фон Трієр запустив проект під назвою Gesamt.

В рамках проекту усім охочим пропонують представити власну візуальну або звукову інтерпретацію шести творів світового мистецтва. Робота тривалістю не більше п'яти хвилин повинна бути оригінальною та раніше ніде не представленою. Це може бути акустична композиція, анімаційний фільм, малюнок, відеоматеріал зі звуком або без звуку, чорно-білий або кольоровий.

Шість запропонованих режисером творів: картина Поля Гогена "Звідки ми? Хто ми? Куди ми йдемо?" (1897); трибуна Поля Цепеліна в Нюрнбергу Альбрета Шпеєра, особистого архітектора Гітлера (1934-1937); соната ля мажор для скрипки і фортепіано Сезара Франка (1886); роман "Улісс" Джеймса Джойса; п'єса Августа Стріндберга "Батько" (1887) , акт 3, сцена 6; концертний номер для шоу The Hollywood Palace танцюриста, вокаліста і актора Семмі Девіса-молодшого (1969).

Прийом робіт здійснюватиметься до 6 вересня 2012 року, потім з отриманих матеріалів датським кінорежисером Йенле Халлунд (Jenle Hallund) буде створений "універсальне витвір мистецтва", або "синтез мистецтв". Він буде показаний публіці 12 жовтня 2012 в рамках Копенгагенського фестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Ларс фон Трієр запрошує у свій проект усіх охочих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі