четвер, 12 вересня 2019 13:45

"Звабливий, поганий, злий": Зак Ефрон зіграв серійного вбивцю та ґвалтівника Теда Банді

12 вересня, в четвер, в український прокат виходить фільм про серійного маніяка Теда Банді, якого вважали одним із найпривабливіших злочинців.

Стрічка отримала назву "Звабливий, поганий, злий".

Біографічний кримінальний трилер про Теда Банді - знаменитого в США і за межами країни серійного вбивцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Стівена Кінга вийшла нова книга, яка стане серіалом

Автор: www.ampravda.ru
  Зліва актор Зак Ефрон, з правого боку - вбивця Тед Банді
Зліва актор Зак Ефрон, з правого боку - вбивця Тед Банді

Багато років Банді заперечував свою причетність до інкримінованих йому злочинів, наполягаючи на своїй невинності і ліні поліції, мовляв знайшла цапа-відбувайла. І тільки перед стратою він зізнався в 30 вбивствах. Цілком можливо, що їх було набагато більше.

У фільмі докладно показано життя Банді до арешту, після, під час втечі з в'язниці і в період повноцінної відсидки. У головній ролі Зак Ефрон.

"Банді приголомшив мене. Він ігнорує всі стереотипи про те, яким повинен бути серійний вбивця, тому що він насправді чарівний і навіть гарний. Я взяв на цю роль дуже привабливого актора Зака Ефрона", - заявив режисер стрічки Джо Берлінгер.

Також головні ролі у фільмі зіграли Лілі Коллінз та Джон Малкович.

Теодор Роберт (Тед) Банді - американський серійний вбивця, ґвалтівник, викрадач людей і некрофіл, що діяв в 1970-і роки. Його жертвами ставали дівчата і дівчатка. Незадовго до своєї страти він зізнався в 30 вбивствах в період між 1974 і 1978 роком, однак справжню кількість його жертв може бути набагато більше (понад 100 осіб). Банді користувався своєю чарівністю, щоб завойовувати довіру жертв. Зазвичай знайомився з ними в громадських місцях, симулюючи травму або видаючи себе за представника влади, щоб потім викрасти, піддати тортурам, ґвалтувати і вбити. Після вбивства викрадених дівчат, знову їх неодноразово ґвалтував, потім розчленовував, голови, як мінімум, 12 своїх жертв він відпиляв ручною пилкою, забрав з собою і зберігав у себе в квартирі як сувеніри.

Зараз ви читаєте новину «"Звабливий, поганий, злий": Зак Ефрон зіграв серійного вбивцю та ґвалтівника Теда Банді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі