вівторок, 04 червня 2019 14:01

Космічні перегони між США та СРСР не припинилися: вийшов трейлер першого серіалу стрімінг-сервісу Apple

Космічні перегони між США та СРСР не припинилися: вийшов трейлер першого серіалу стрімінг-сервісу Apple
У науково-фантастичному серіалі "Заради всього людства" швед Юель Кіннаман грає астронавта, який бере участь у космічних перегонах між США та СРСР. Фото: nerdist.com

Вийшов трейлер науково-фантастичного серіалу "Заради всього людства" про суперництво між США та СРСР у галузі освоєння космосу. Це перше оригінальне шоу стрімінгового сервісу Apple TV+, запуск якого відбудеться восени.

Дія розгортається в альтернативній реальності XX ст., де Радянський Союз перемагає США у космічних перегонах. 1969-го першою людиною на Місяці стає росіянин Олексій Леонов. Через це Сполучені Штати починають розробляти технології для подорожей Сонячною системою, за сюжетом.

Центральну роль виконує шведсько-американський актор Юель Кіннаман. Творцем телевізійної драми є Рональд Д. Мур, шоуранер серіалів "Зоряний крейсер "Галактика" та "Чужоземка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало"

Загалом стрімінг-сервіс Apple TV+ анонсував понад 30 оригінальних серіалів. Серед них є антологія "Дивовижні історії" від продюсера Стівена Спілберга, драмедія про телеіндустрію "Ранкове шоу" із Дженніфер Еністон і Різ Візерспун, наукова фантастика "Фундація" за циклом романів Айзека Азімова.

Зараз ви читаєте новину «Космічні перегони між США та СРСР не припинилися: вийшов трейлер першого серіалу стрімінг-сервісу Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі