Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2018 14:18

Комікси Marvel видаватимуть українською

Комікси Marvel видаватимуть українською
Комікси про Людину-Павука вийдуть українською. Фото: Marvel Digital Comics Shop

Українсько-британське видавництво Fireclaw анонсувало випуск офіційних коміксів Marvel українською мовою. Поки що підтвердили вихід серії коміксів про Людину-Павука.

Про це повідомили на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Нові номери коміксів виходитимуть щомісячно, за офіційною ліцензією Marvel Comics. Їх розповсюджуватимуть у книгарнях, супермаркетах та кіосках преси.

Людина-Павук є одним з найпопулярніших супергероїв у масовій культурі. Наділений відмінним відчуттям рівноваги, неймовірною швидкістю і спритністю. Вперше персонаж з'явився у серії коміксів "Дивовижні фантазії" у серпні 1962 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали ранні замальовки героїв "Сімпсонів"

Marvel Comics повідомили, що готують нову програму популярних серій коміксів "Месників". Планують перезапустити низку героїв і залучити нових акторів. Фанатам натякають на появу Чорної пантери, Ши-Халка, Капітана Марвела, Доктора Стренджа і Примарного Гонщика. Прем'єру серії запланували на травень 2018 року. Загалом анонсували 18 випусків.

Зараз ви читаєте новину «Комікси Marvel видаватимуть українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі