вівторок, 13 грудня 2016 17:50

"Кобзон - їхній герой, культурний код" - лідер гурту "Мандри" про владу

"Кобзон - їхній герой, культурний код" - лідер гурту "Мандри" про владу
Фото: inforesist.org

Українські політики виросли на піснях Йосипа Кобзона. Від "совка" уже не відмовляться. Їх необхідно замінити на патріотично налаштованих.

Про це сказав лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко у коментарі Gazeta.ua.

"Відсутня культурна політика. Держава тільки формується. 25 років уже пройшли. Тепер треба мінімум 15, щоб побачити позитив. Поки маємо постсовдепівську ситуацію - "кобзони", "повалії". Це напряму пов'язано з владою. Вони - "совки" конкретні. Усі пішли з комсомольців, із партійних номенклатурщиків. Ця каста перефарбувала фасад. Тепер уже не комуністи. Але виросли на піснях Кобзона. Це їхній герой, культурний код", - вважає Фоменко.

При цьому народ не думає про самоідентифікацію, наголосив співак.

"Усе старе совдепівське болото — депутати імені "верховної зради" - має піти на смітник історії. Інакше все залишиться, як є. Треба по-троху виганяти їх пинками. Це довгий процес. Маємо перестати бути інфантильними, думати, що хтось для нас щось зробить. Громадянин - основа держави. Має бути сам собі господарем", - упевнений Фоменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кобзон - це недолугість Адміністрації президента

Російський співак Йосип Кобзон присвятив загиблому бойовику Арсену Павлову на прізвисько "Моторола" пісню "Мы из бессмертья". Співав її на концерті на честь 20-річчя "Земляцтва донбасівців" у Москві 10 грудня. У першому ряду сиділи ватажки самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко та Денис Пушилін. Кобзон має звання народного артиста України.

Зараз ви читаєте новину «"Кобзон - їхній герой, культурний код" - лідер гурту "Мандри" про владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі