Ексклюзиви
пʼятниця, 21 липня 2017 14:16

Книжку Кузьми Скрябіна екранізують

Книжку Кузьми Скрябіна екранізують
Книгу Кузьми Скрябіна екранізують Фото: Твоє місто

Компанія Star Media екранізує книжку Кузьми Скрябіна "Я, Побєда і Берлін". Проект фільму буде представлено на наступному пітчингу Держкіно.

Про це на одній із прес-конференцій 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю оголосив генеральний продюсер компанії Star Media Влад Ряшин.

"Ми нарешті прийшли до якісного синопсису цієї сторії, який можна розвивати в повноцінний сценарій. Також маємо підтримку дружини Андрія – Світлани Кузьменко", – розповів продюсер, передає detector.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ять Кузьми Скрябіна вшанували автопробігом

Книжка "Я, Побєда і Берлін" надрукувало видавництво "Фоліо" 2006 року. Це літературний дебют українського співака, письменника, телеведучого та фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).

Події відбуваються навколо старого й пошарпаного автомобіля марки "Побєда", на якому простий хлопчина Андрій зі своїм другом Бардом подорожують до столиці Німеччини, потрапляючи в різні пригоди. В основі повісті — пригоди з життя Андрія Кузьменка.

Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Дніпропетровській області.

Зараз ви читаєте новину «Книжку Кузьми Скрябіна екранізують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі