вівторок, 02 квітня 2019 15:03

Кліп українського гурту номінований на Berlin Music Video Awards 2019

Кліп українського гурту номінований на Berlin Music Video Awards 2019
Кадр із відео. Фото: youtube.com

Гурт MOZGI потрапив до списку номінантів на премію Berlin Music Video Awards 2019.

Кліп колективу "Полюбэ" допоміг українським артистам позмагатись за перемогу на престижній премії. Підопічні Потапа потрапили до нової номінації "Найкращий треш", пише 24tv.ua.

"Мозгі" поборються за статуетку Berlin Music Video Awards 2019 з такими артистами, як The Prodigy, FAQ та Corps. Оголошення результатів музичної премії відбудеться з 28 травня до 1 червня.

Номінацію "Найкращий треш" розглянуть 31 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап став жертвою шахраїв

На дні народженні телеведучої Катерини Осадчої гості підловили, як Настя Каменських і Потап обіймаються. Помітивши камеру, пара відсторонилася. Осадча відзначила 35-річчя вечіркою в київському ресторані. Серед запрошених зірок були Олексій Потапенко та Настя Каменських. Потап і Настя не раз змушували шанувальників задуматися, що між артистами є щось більше, ніж просто робота чи дружба. Чутки про їхні любовні стосунки ходять давно. Однак ніхто з пари офіційно це не підтверджує.

Зараз ви читаєте новину «Кліп українського гурту номінований на Berlin Music Video Awards 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі