субота, 22 жовтня 2016 14:32

Кінофестиваль "Молодість" відкриють французькою стрічкою

Кінофестиваль "Молодість" відкриють французькою стрічкою

Відкриття Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" відбудеться сьогодні, 22 жовтня, у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"250 фільмів буде продемонстровано глядачам протягом дев'яти фестивальних днів у низці кінотеатрів Києва в рамках різних конкурсних секцій, позаконкурсних програм та в якості спеціальних подій. Крім кінопоказів, у рамках кінофестивалю відбудуться професійні заходи для сприяння розвитку української кіноіндустрії: майстер-класи, пітчинги, круглі столи, прес-конференції, брифінги тощо", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цьогорічний КМКФ "Молодість", що пройде з 22 до 30 жовтня за підтримки київської міської влади, відкриється однією із найгучніших прем'єр Венеціанського кінофестивалю – французькою стрічкою Стефана Брізе "Життя", знятою за однойменним романом Гі де Мопассана.

Фільмом закриття стане остання кіноробота Анджея Вайди "Післяобрази", як висловлення честі й поваги майстру.

Читайте також: На кінофестивалі "Молодість" заборонили їсти попкорн

Також серед найбільш очікуваних подій фестивалю – угорська програма, присвячена революції 1956-го року в Угорщині "Угорська рапсодія".

На фестивалі "Молодість" покажуть 5 українських прем'єр: "#Futureinthepast", "Лобановський назавжди" ,"Мустафа", "Правило бою" , "Історія рук".

Зараз ви читаєте новину «Кінофестиваль "Молодість" відкриють французькою стрічкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі