середа, 15 серпня 2018 19:22

Київський театр поїхав на гастролі в окупований Крим. У дирекції заперечують

Київський театр поїхав на гастролі в окупований Крим. У дирекції заперечують
Виступаю там, де платять гроші. Мені Порошенко не заплатить, розумієш. Я там шукаю, де платять гроші, - сказав керівник театру. Фото: з відкритих джерел

Київський театр юного глядача гастролює в окупованому Криму, зараз його актори виступають у селищі Щолкіне. Їм вдалося знайти аудиторію на півострові.

Помітили колектив журналісти "Крим.Реалії" під час зйомок сюжету про туристичний сезон на окупованому півострові.

Керівник театру не дуже охоче розмовляв з журналістами, бо згадав, що його театр виступає на окупованій території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвідоміший курорт Криму перетворили на руїни

"Лобода там і Повалій сидять у Росії, їх вважають ворогами. Я не вважаю так. Я взагалі вважаю, що нафіг мені це треба. Патріотизму у мене до цього всього немає. Розумієш? Виступаю там, де платять гроші. Мені Порошенко не заплатить, розумієш. Я там шукаю, де платять гроші", - заявив він.

ОНОВЛЕНО

Директор театру Віктор Гирич спростовує заяву журналістів "Радіо Свобода".

"Київський театр юного глядача на Липках не відвідував півострів Крим та перебуває у повному складі на своїх робочих місцях у Києві. Тому інформацію, яку надано, у вищезгаданому сюжеті, прошу вважати хибною та неправдивою", - йдеться у заяві.

В окупованому Криму карти платіжних систем Visa і MasterCard, видані Генбанком, перестали обслуговуватися на території півострова.

Зараз ви читаєте новину «Київський театр поїхав на гастролі в окупований Крим. У дирекції заперечують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі