пʼятниця, 05 травня 2017 16:22

Київські бомжі - агенти СБУ та інші вигадки російської преси

Київські бомжі - агенти СБУ та інші вигадки російської преси
За версією "Московського комсомольця" безхатченки є агентами СБУ Фото: sassik - LiveJournal

Російська преса протягом останнього тижня розповідає, як небезпечно перебувати в Україні під час найбільшого пісенного конкурсу.

"Московский комсомолец" пише, що перед Євробаченням усіх безхатченків Києва жорстока "хунта" вивезе в поле і покине напризволяще. Відзначає, що вони є агентами СБУ. Про це повідомляє 24tv.ua.

"У столиці України нараховують 20 тисяч безхатченків. Їх використовують як кур'єрів для перевезення наркотиків і зброї. Вони беруть участь у так званих автопідставах. У деяких випадках бездомні виконують роль агентів Служби безпеки України", – зазначає "Московский комсомолец".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Києвом закрили повітряний простір

Видання цитує у статті "військового експерта" Олександа Жиліна.

"Отримав інформацію з Києва, що СБУ під контролем зарубіжних кураторів розпочала спецоперацію, мета якої швидко (за рахунок кривавих терактів) створити образ Донбасу як території тероризму проти України. Мовою англосаксонських спецслужб це називається "акція під чужим прапором", - переконує автор публікації.

Перший з низки терактів нібито запланований на 9 травня, фантазує Жилін. Повинен відбутися безпосередньо в залі для глядачів під час прямої трансляції Євробачення. Його обставлять як помсту "донбаських терористів", яких нібито підтримує Москва. Жилін приплітає і Трампа, чию зустріч із Путіним нібито зірвуть через "великий вибух".

Видання "Украина.Ру" додає, що наша держава взагалі вкрай небезпечна для відвідин.

"Зростання злочинності зумовлює соціальна й економічна нестабільність у країні. На показники кримінальної статистики особливо відчутно впливають соціальна криза і війна, що триває. Київська влада виявилася нездатною контролювати масовий приплив зброї та боєприпасів із зони АТО, які нелегально поширюють по всій території країни. У результаті Україна посідає перше місце в рейтингу найнебезпечніших країн Європи і одне з провідних місць в аналогічному світовому рейтингу", - пише "Украина.Ру".

Під час Євробачення безпеку киян та гостей столиці забезпечуватимуть 10 тис. співробітників Нацполіції і Нацгвардії.

Зараз ви читаєте новину «Київські бомжі - агенти СБУ та інші вигадки російської преси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі