вівторок, 23 березня 2021 14:15

Кіану Рівз екранізує жорстокий комікс

Кіану Рівз зіграє головну роль в екранізації власного коміксу BRZRKR. Він також стане продюсером картини.

Комікс, який актор написав разом із журналістом The New York Times Меттом Кіндтом, вийшов на початку березня. У ньому розповідається про безсмертного сина бога війни, який у XXI ст. працює на уряд США в надії закінчити своє існування. Адже живе він понад 80 тис. років.

The Verge називає комікс ультранасильницьким. Художники - Рон Гарні, Білл Крабтрі, Клем Робінс і Рафаель Грампа, які працювали в Marvel.

Комікс випустила компанія Boom. На друк прихильники надіслали понад $2 млн. Продали 615 тис. примірників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітана Америку зробили геєм

Права на комікс купила стрімінгова платформа Netflix. Планують зробити спін-оф у жанрі аніме. Кіану Рівз озвучить головного героя.

Автор: Netflix
  Кіану Рівз зіграє головну роль в екранізації власного коміксу BRZRKR. Розповідає про  безсмертного сина бога війни, який у XXI столітті працює на уряд США в надії закінчити своє існування. Живе понад 80 тис. років. The Verge називає комікс ультра-насильницьким.
Кіану Рівз зіграє головну роль в екранізації власного коміксу BRZRKR. Розповідає про безсмертного сина бога війни, який у XXI столітті працює на уряд США в надії закінчити своє існування. Живе понад 80 тис. років. The Verge називає комікс ультра-насильницьким.

Кіану Рівз ще не знявся в жодному фільмі кіновсесвіту коміксів Marvel. Працює над продовженнями "Джона Віка" та "Матриці".

"Ми ведемо з Кіану Рівзом перемовини майже завжди, коли розробляємо новий фільм. Не знаю, чи він колись приєднається до Marvel, але ми дуже хочемо знайти правильний спосіб зробити це", – каже президент Marvel Кевін Файгі.

Рівз може втілити роль лиходія Крейвена з кіновсесвіту Marvel. Це один з противників Людини-павука. Справжнє ім'я - Сергій Кравінов. Зростав у сім'ї російського аристократа. Коли батько став пиячити, був вимушений стати злодієм. Через відсутність грошей поневірявся по світу, опинився в Африці. Там став мисливцем. Отримав надздібності завдяки мікстурі, звареній з рослин джунглів.

Зараз ви читаєте новину «Кіану Рівз екранізує жорстокий комікс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі