Ексклюзиви
середа, 29 листопада 2017 18:03

Кевіна Спейсі вирізали зі стрічки, щоб не псувати її імідж

Кевіна Спейсі вирізали зі стрічки, щоб не псувати її імідж
У американському трилері режисера Рідлі Скотта "Всі гроші світу" Кевіна Спейсі вирізали Фото: townandcountrymag.com

У майбутньому американському трилері режисера Рідлі Скотта "Всі гроші світу" головного героя, роль якого мав зіграти Кевін Спейсі, замінили на іншого актора – Крістофера Пламмера. У мережі вже з'явився новий трейлер.

Світова прем'єра фільму запланована вже на 8 грудня 2017 року. Майже за тиждень до прем'єри стрічки творці випустили новий трейлер, з якого "вирізали" Кевіна Спейсі. Його замінили на 87-річного Крістофера Пламмера. Сцени з його участю творці дознімали вже після того, як фільм був повністю готовий, пише Time.

Таке зізнання відбулось через звинувачення актора Ентоні Реппа, який заявив, що оскароносний актор домагався до нього, коли йому було 14 років. Про сексуальні домагання та ексгібіціонізм згодом також дали свідчення ще 4 чоловіків: Тоні Монтана, Роберто Кавазос, бармен з Великобританії Деніел Біл та чоловік, який бажав залишитись невідомим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зйомки фінального сезону "Карткового будинку" призупинили

У Великобританції вже почали розслідування, але творці фільму "Всі гроші світу", зокрема і Рідлі Скотт, вирішили вирізати Кевіна Спейсі із стрічки, щоб гучний секс-скандал навколо його персони ніяк не позначився на іміджі картини.

Рідлі Скотт повідомив, що Пламмер був його першим вибором, як заміна Спейсі. "Я полетів у Нью-Йорк і зустрівся з Пламмер, і він сказав так. Тоді нам довелося з'ясувати, чи зможуть усі інші бути в змозі вписатися в ці нові дні зйомок. Всі змогли".

У "Всіх грошах світу" Пламмер зіграє Дж. Пола Гетті, нафтового магната, який на той час був найбагатшою людиною в світі. Фільм Скотта розповідає історію викрадення онука Гетті та небажання мільярдера виплатити викуп.

58-річний актор Кевін Спейсі оголосив про завершення кар'єри. Через це 6-й сезон серіалу "Картковий будинок" стане останнім.

Зараз ви читаєте новину «Кевіна Спейсі вирізали зі стрічки, щоб не псувати її імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі