Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2020 18:18

Kazka зняла кліп у Чорнобильській зоні

Kazka зняла кліп у Чорнобильській зоні
Гурт Kazka презентував кліп на пісню "Острів". Фото: "Обозреватель"

Гурт Kazka презентував кліп на пісню "Острів" про Чорнобильську трагедію.

Його зняли в межах міжнародного проєкту "Звуки Чорнобиля", повідомляє "Обозреватель".

Відео за добу створили в зоні відчуження. Режисером стала Марія Коростельова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіалі "Чорнобиль" звучить український хор

"Пісня "Острів" – це унікальній контент, який створювався спеціально під проєкт. Але це було не дуже важко, коли щось дуже подобається і ти гориш цією ідеєю, то пісні створюються дуже швидко. Цю пісню ми зробили десь за тиждень. Слова написала наша беквокалістка і моя подружка Ярина Сізик. Вона створила вірш десь за два дні, і ми навіть нічого не міняли, хоча дуже часто в інших піснях перекроювали весь текст. Музику писали ми всі разом, але, звичайно, нашим ідейним майстром був Сергій Ранов. Він використав дуже багато звуків, і реально весь трек наповнений, точніше, весь він зроблений із "відгомонів" Чорнобиля. Дуже чітко чути звук телефона в реакторі й лічильника Гейгера", – розповіла солістка Олександра Заріцька.

Вона додала, що піснею група закликає не повторити катастрофи.

Французький електронний проєкт Telepopmusik, номінант на "Греммі", випустив кліп на пісню Dreams про Чорнобиль. Dreams – пісня з першого за 10 років альбому Telepopmusik, який вийде 25 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Kazka зняла кліп у Чорнобильській зоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі