Ексклюзиви
вівторок, 07 квітня 2020 12:02

Карантин буде цікавішим: найпопулярніші комікси у вільному доступі

Карантин буде цікавішим: найпопулярніші комікси у вільному доступі
Marvel виклало найпопулярніші комікси у вільний доступ. Фото: Marvel

Видавництво Marvel Comics виклало у вільний доступ понад сто випусків своїх найпопулярніших коміксів. Такий подарунок на час карантину американське видавництво зробило для фанів коміксів.

Усі комікси будуть доступні безплатно до 4 травня 2020 року. Прочитати їх можна на офіційному сайті компанії, - повідомляють у Marvel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хоч якась розвага: Pornhub відкриває преміум-контент на час карантину

Вільно можна буде переглянути і прочитати такі комікси: "Месники проти Людей Ікс", "Громадянська війна", "Чорна Пантера" том 1, "Танос переміг", "Дивовижна людина-павук: "Червоний гоблін", "Люди Ікс: Темний Фенікс", "Месники", "Фантастична четвірка", "Чорна вдова", "Капітан Америка: Зимовий солдат", "Капітан Марвел", том 1 "Вище, далі, швидше, більше".

Порносайт Pornhub надає безкоштовний преміум-доступ усім користувачам за умови згоди на самоізоляцію. Безкоштовний преміум-доступ буде до 23 квітня в усіх країнах світу, повідомляють на сайті сервісу.

Зараз ви читаєте новину «Карантин буде цікавішим: найпопулярніші комікси у вільному доступі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі