четвер, 05 листопада 2015 18:09

Канал HBO підтвердив смерть чотирьох героїв "Гри престолів"

Канал HBO підтвердив смерть чотирьох героїв "Гри престолів"
Джон Сноу

Телеканал HBO підготував до випуску новий довідник про світ серіалу "Гра престолів". Видання офіційно підтверджує смерть чотирьох героїв - Джона Сноу, Станніса та Мірцелли Баратеонів, а також вчителя фехтування Сіріо Фореля. Про це повідомляється на сайті шанувальників серіалу Winter Is Coming.

Довідник, підготовлений спільно з видавництвом Running Press, називається "Гра престолів: Благородні будинки Вестероса. Сезони 1-5". У ньому міститься детальніша інформація про "ключові династії, що зображені в серіалі, на тлі їх безупинної боротьби за владу і змін в ієрархічній структурі". У книзі також є біографії всіх персонажів перших п'яти сезонів. Видання надійде у продаж в США на початку грудня.

Загибель деяких героїв викликала дискусії серед шанувальників "Гри престолів", представляючись деяким з глядачів спірної - як у випадку з Джоном Сноу, убитим у п'ятому сезоні. Деякі шанувальники вважають, що цей персонаж може повернутися в серіал.

На початку 2015 року HBO і Running Press випустили тому "Гра престолів: Книга пам'яті", в якому були зібрані біографії всіх героїв, померлих у серіях перших чотирьох сезонів.

"Гра престолів" - американський фентезі-серіал телеканалу НВО за мотивами циклу романів Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я". Перший сезон вийшов навесні 2011 року, зараз йдуть зйомки шостого. На найближчі роки заплановано ще принаймні два сезони - сьомий і восьмий.

Зараз ви читаєте новину «Канал HBO підтвердив смерть чотирьох героїв "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі