понеділок, 12 березня 2018 11:55

Камерон Діаз завершує кар'єру в кіно

Камерон Діаз завершує кар'єру в кіно
Камерон Діаз йде з кіно. Фото:bilshe.com

Американська акторка Камерон Діаз вирішила піти з кіно, щоб присвятити себе сім'ї.

Про це виданню Metro повідомила актриса Сельма Блер, приятелька Діаз.

За словами Блер, Діаз заявила про завершення кінокар'єри, коли мова зайшла про фільм 2002 року "Красунька", у якому акторки знімалися разом.

"Нещодавно ми зустрілися за ланчем з Камерон. Ми згадували зйомки у фільмі "Красунька". Мені б хотілося, щоб у цій чудовій мелодрами з'явилося продовження, але Камерон не хоче нічого чути про сиквел. Вона сказала, що йде з кіно", - повідомила Блер.

Також додала, що Діаз вирішила припинити акторську кар'єру, щоб присвятити себе створенню сім'ї. З 2014 року кінозірка зустрічається з Бенджі Медденом, гітаристом гутру Good Charlotte. Пара заявляла про бажання всиновити дитину. У лютому 2018 року з'явилася інформація, що акторка вагітна первістком.

"Камерон більше не потрібно зніматися в кіно. У неї чудове життя і я не бачу жодної причини, по якій вона б захотіла повернутися до роботи в кіноіндустрії. Вона щаслива!", - додала Блер.

Останніми фільмами, в зйомках яких взяла участь Камерон Діаз, стали стрічки "Інша жінка", "Секс-відео" та "Енні" 2014 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Губенко не хотів грати Тараса Шевченка українською: 6 фільмів про Кобзаря

Наприкінці 2017 року про завершення кар'єри в кіно заявив американський актор Кевін Спейсі. Вирішив взяти тайм-аут після гучного секс-скандалу, звинувачень у сексуальних домаганнях.

Зараз ви читаєте новину «Камерон Діаз завершує кар'єру в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі