четвер, 31 серпня 2017 15:43

"Як тепер битися? Весь настрій вбили" - канадська комедія виходить у прокат

"Як тепер битися? Весь настрій вбили" -  канадська комедія виходить у прокат
Канадська комедія "Вибивайло: Епічна сутичка" виходить в прокат Фото: YouTube

7 вересня в український прокат виходить канадська спортивна комедія "Вибивайло: Епічна сутичка" режисера Джея Барушеля. Це друга частина стрічки "Вибивайло".

Головний герой фільму - втомлений від невдач на льоду хокеїст Даг Глетт. Чоловік вирішив кинути хокей і почати нове життя. Тепер Даг працює страховим агентом, веде спокійне і розмірене життя з дружиною Євою. Але минуле життя приваблює його. Дізнавшись, що у його команди "Хеліфакс Хайлендерс" новий капітан Андерс Кейн – його заклятий ворог – Даг вирішує повернутися у хокей. "Як тепер битися? Весь настрій вбили", - каже один хокеїст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У сцені з мамою я плакав по-справжньому" - Дзідзьо про комедію "DZIDZIO Контрабас"

"Після першого тижня виробництва стало очевидно, що ми натрапили на щось досить феноменальне з погляду дивовижних персонажів і великих акторів. Веселий світ, який ми створили, був лише початком. Нам знадобилися близько 4 років, щоб написати сценарій. Було важливо дати нашим персонажам і шанувальникам Вибивайла, якого вони заслужили", - зазначив Джей Барушель.

Головну роль у фільмі зіграв американський актор Шонн Вільям Скотт. Режисер Джей Барушель теж виконав роль. Невеликі ролі зіграли відомі гравці НХЛ Майкл Дель Зотто з "Філадельфії Флайєрс" та Тайлер Сегін з "Даллас Старз".

Державне агентство України з питань кіно підготувало відеопрезентацію, до якої увійшли фрагменти стрічок, що створюють за підтримки держави і невдовзі вийдуть у прокат.

Зараз ви читаєте новину «"Як тепер битися? Весь настрій вбили" - канадська комедія виходить у прокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі