пʼятниця, 04 листопада 2011 17:19

"До екрану глядачів притягують сексуальне світло й привабливість"

"До екрану глядачів притягують сексуальне світло й привабливість"

На цьогорічному кінофестивалі "Молодість" показали 282 стрічки. Його відвідали зо 200 закордонних режисерів, акторів та продюсерів. Російський артист Олександр Баширов провів майстер-клас та відповів на питання, які цікавили молодих режисерів та акторів.

Як шукати режисеру-початківцю теми для фільму?

– Кіно має бути чесне. Опиши свій перший сексуальний досвід. Тоді побачиш, де ти брешеш. У сексі неможливо ошукати. Якщо брешеш у сексі, тоді будеш це робити скрізь. Режисура – це маніпулювання психічним станом глядача, коли різко входять до нього в довіру. Для цього існує багато прийомів. Один із них – бути веселим, оптимістичним, сексуальним і шокуючим. Дівки після цього самі віддаються. Глядач – це така сама жінка.

Які фрази найчастіше повторюєте?

– "Було й гірше", "Саша хороший хлопчик" і "підараси".

Як стати хорошим актором?

– Раджу багато займатися сексом. Треба любити і щоб тебе любили. Сексуальне світло й привабливість – основне, що притягує глядачів до екрану.

Як знімаєте свої фільми?

– Є один негідник, Ларс фон Трієр. Він важлива людина у кінематографі, бо почав знімати кіно ручною камерою. Цей прийом називається "дихаюча камера". Не важливо, що й чим ви знімаєте. Головне – бути собою, бо щирість заворожує. Тоді ми кажемо: "Так, це круто".

Чи буде кінець світу?

– ХХ століття показало, як із людей роблять мило. Тому кінець світу вже був.

Як пройшла 41-а "Молодість" можна прочитати детальніше у журналі "Країна" № 42 (95) за 4 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"До екрану глядачів притягують сексуальне світло й привабливість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі