Ексклюзиви
понеділок, 30 вересня 2019 16:43

Jerry Heil випустила дебютний альбом

Автор: facebook.com
  Прем'єра альбому "Я, Яна" співачки Jerry Heil на цифрових майданчиках відбудеться 4 жовтня
Прем'єра альбому "Я, Яна" співачки Jerry Heil на цифрових майданчиках відбудеться 4 жовтня

Українська співачка та відеоблогерка Jerry Heil випустила дебютний альбом "Я, Яна". Складається з 8 пісень.

"Дотепність, артистичний драйв, гра словами, вокальна гнучкість і точність звуку цієї роботи - новий розділ в історії української поп-музики, - пише музичний критик Ігор Панасов у Facebook. - Jerry Heil - наш тонкий місток між дорослістю мейнстріму та угаром підліткових ютуб-героїв. Вона вже виросла з періоду, коли обожнюють "Пошлую Молли", але ще не дожила до проблем, від яких їде дах у героїнь пісень KAZKA. Вона - зухвалий, юний, сповнений сил і безстрашний троль. Цієї модернової свіжості на нашій поп-сцені дуже бракує".

Альбом "Я, Яна" вийшов на YouTube-каналі виконавиці. Реліз на цифрових платформах відбудеться 4 жовтня. Також цього дня відбудеться перший сольний концерт Jerry Heil у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авторка треку "Охрана отмєна" Jerry Heil випустила кліп на вірусну пісню

Справжнє ім'я Jerry Heil - Яна Шемаєва. Народилася 1995-го у Василькові на Київщині. З 2012-го почала знімати відео з каверами на пісні відомих українських та закордонних виконавців. Перший міні-альбом "Де мій дім" випустила 2017-го. У квітні цьогоріч презентувала трек "Охрана, отмєна", що зібрав 13 млн переглядів на YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil випустила дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі