Ексклюзиви
середа, 27 листопада 2019 08:30

Jah Khalib, Alyona Alyona і ДахаБраха візьмуть участь у київському сольнику Джамали

  Джамала виступить у "Жовтневому" 30 листопада
Джамала виступить у "Жовтневому" 30 листопада

Казахстанський репер Jah Khalib, українська етно-хаос група ДахаБраха та хіп-хоп виконавиця Alyona Alyona візьмуть участь в концерті Джамали, який відбудеться в столичному МЦКМ "Жовтневий палац" 30 листопада.

Разом з Jah Khalib Джамала виконає спільну композицію "Кохаю", що побачила світ менше місяця тому. Із ДахаБраха - пісню "Заманили", реліз якої відбувся ще восени 2016-го. А з Alyona Alyona ще не опублікований дует "Жалі", офіційний реліз якого запланований на лютий 2020 року. У живому виконанні ця пісня також прозвучить вперше.

Концерт в МЦКМ "Жовтневий" стане кульмінацією туру, приуроченого до десятиріччя творчої діяльності Джамали. Програма отримала назву "10" і включає в себе кращі композиції співачки за всю її кар'єру - від дебютного авторського синглу You're Made Of Love до пісні Solo, написаної американськими сонграйтерами на чолі з мультиплатиновим продюсером Брайаном Тоддом.

Початок концерту о 19.00.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала презентувала кліп про Голодомор

Нагадуємо, 21 листопада відбулася прем'єра нового відеокліпу Джамали на композицію "Ціна правди". Пісня стала саундтреком однойменного фільму Агнешки Холланд. Картина заснована на реальних подіях і розповідає про уельського репортера Гарета Джонса, який, ховаючись від спецслужб СРСР, розкриває правду про трагедію українського народу: Голодомор, жорстка цензура і масові репресії. Фільм вийде в український прокат 28 листопада.

Раніше, 29 жовтня, світ побачила спільна композиція Джамали і казахстанського репера Jah Khalib "Кохаю". З моменту релізу пісня не залишає верхні рядки чарту Apple Music Топ-100 Україна і вже набрала близько двох мільйонів прослуховувань на YouTube.

Також у вересні відбувся цифровий реліз "10" - збірки кращих композицій за десятирічну кар'єру Джамали. В компіляцію увійшли 22 пісні, що раніше виходили на альбомах "Крила", "Подих", Thank You, All or Nothing і For Every Heart, а також сингли 1944, Solo, "Злива" і "Заманили"

Зараз ви читаєте новину «Jah Khalib, Alyona Alyona і ДахаБраха візьмуть участь у київському сольнику Джамали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі