четвер, 18 січня 2018 21:45

Виключно чоловіки: фанат залишив "Зоряні війни" без жінок

Виключно чоловіки: фанат залишив "Зоряні війни" без жінок
Фото: http://in-rating.ru. Головна героїня "Зоряних війн" не має джедайської сили

Користувач сайту піратських відео The Pirate Bay прибрав з восьмого епізоду Зоряних війн "Останній джедай" жінок, які впливають на сюжет. Має назву "The Last Jedi: De-Feminized Fanedit". Фанат вирізав годину 46 хвилин з оригінального фільму. Чоловіча версія має тільки 46 хвилин.

Автор ролика вирізав з картини всіх жінок-пілотів і офіцерів. Наприклад, сцени з віце-адміралом Емілін Холдо (грає Лора Дерн). Усю її відповідальність за спасіння крейсера Опору переклав на пілота По Демерона (Оскар Айзек). Під ніж потрапили діалоги техніка Роуз Тіко (Келі Марі Трен) та сцена її самопожертви заради спасіння команди.

"Коли в картині мені зустрічалася сцена з жінкою, чию думку можна було б замінити словами чоловіка, її я теж вирізав. Працює просто відмінно" - каже автор відео.

Також немає більшості епізодів з принцесою Лєєю (Керрі Фішер). Кайло Рен (Адам Драйвер) вбиває її на початку фільму. Головна героїня Рей (Дейзі Рідлі) взагалі не володіє джедайською силою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний фільм "Матильда" заборонили показувати в Україні

"Лея ні в чому не докоряє По, не ставить йому ніяких питань, не знижує в званні, - описує свою стрічку фанат, - Він шановний і талановитий високопоставлений член Опору. Вступ фільму тепер хоча б можна дивитися, стало куди краще без причіпок Леї".

Фанат визнає, що в його версії є сюжетні дірки та помилки. Стверджує, що у всьому винен відео-матеріал. "Зоряні війни. Останній джедай" вийдуть на DVD 3 квітня. Кадри були зняті під час перегляду в кінотеатрі. Користувач пропонує дивитись свою стрічку як альтернативну версію епізоду "Зоряних війн", а не повноцінний блокбастер.

Зараз ви читаєте новину «Виключно чоловіки: фанат залишив "Зоряні війни" без жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі