Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2017 16:26

Идите в жопу: Зеленський відповів тим, хто підтримав заборону "Сватів"

Идите в жопу: Зеленський відповів тим, хто підтримав заборону "Сватів"
Зеленський відповів тим, хто підтримав заборону "Сватів" Фото: U-News

Лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський звернувся до українців. На сторінці Зеленського в Facebook з'явилося нове відео, на якому він висловився про реакцію глядачів на заборону серіалу "Свати".

Зеленський подякував всім, хто підтримав "Квартал 95", висловившись проти заборони серіалу.

"Справа не в "Сватах". Ви підтримуєте українців - студію "Квартал 95", - сказав Зеленський.

Окремо він звернувся до тих, то підтримав рішення заборонити "Сватів"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський висловився проти заборони "Сватів"

"Ви ж люди нормальні, а не собаки. Що ж вам дали команду "фас" і ви побігли? Ви питали, кому потрібен цей серіал? Відповідаю. Смаків багато - не подобається - не дивись. Кому це треба? 800 млн переглядів тільки в YouTube. Кажуть, що "Свати" - це пропаганда. Хлопці, отямтеся. Серіал про сім'ю, любов та дітей. Там немає нічого крім гумору, сміху й теплого настрою", - каже Зеленський.

Володимиру дорікнули в мережі, що "Квартал прокинувся, коли зачіпили "Сватів".

"Це ви тільки прокинулися, а я не сплю останні 15 років і кожну суботу ми говорили всім можновладцям. Вони приходять і йдуть. А ми є разом з вами. Ми - назавжди. А всім, хто нас сварить і розєднує нашу країну відповім словами Голобородька "Идите в жопу", - каже Володимир Зеленський.

Служба безпеки України на три роки заборонила в'їзд в нашу країну російському акторові Федору Добронравову в зв'язку з тим, що він відвідував Крим.

Зараз ви читаєте новину «Идите в жопу: Зеленський відповів тим, хто підтримав заборону "Сватів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі