середа, 11 липня 2012 16:20

Художник-жлобіст розмалював гітару за три дні

Автор: Фото: semesyuk.livejournal.com
  Семесюк вважає, що така гітара дуже підходить Колі
Семесюк вважає, що така гітара дуже підходить Колі

Відомий художник Іван Семесюк розмалював гітару для співака Колі Серги.

Іван Семесюк у 2009 став одним із засновників Творчого Угруповання "Союз Вольних Художників" та був обраним його головою. Відомий своїми роботами на тему жлобізму та іншими саркастичними творами, які насміхаються над стереотипами, що панують в українському суспільстві.

За словами художника, Коля Серга сам звернувся до нього з пропозицією "гламурного" оформлення гітари. Над ним він працював загалом три дні.

"Звичайно, що я мав повну свободу дій. Але було загальне побажання — щоб гітара не була траурною. Вона вийшла весела й чудова, рокабільна, рок-н-рольна і трошки попсова. Тобто якраз для Колі", - сказав Іван Семесюк у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ukraine is a big Okruжnaя": киян познайомили зі жлобами

Автор: Фото: semesyuk.livejournal.com
  Кіт на гітарі зображений у спортивному костюмі, як і багато тварин на роботах Семесюка
Кіт на гітарі зображений у спортивному костюмі, як і багато тварин на роботах Семесюка

Серед яскравих малюнків на гітарі помітний напис "POP STOP". За словами художника, розуміти його потрібно тонко: "Це була моя ідея, мій копірайт, так би мовити. Цей напис такий прикольний, наче ні про що не говорить, а з іншого боку говорить про багато що".

Це вже не перший випадок співпраці художника з Колею Сергою.

"Одна з моїх картин пішла на оформлення одного з його альбомів — "Нема чим робити" називається. Там жлоб в трусах і шльопанцях - "моноліт" сидить і нудьгує, тому що нема чого робити — навіть цемент не підвезли. Ця робота пішла йому на альбом. А так, подивимось що буде далі. Життя ж воно таке — щось підказує і підкидає постійно", - додає Семесюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед політичної еліти немає героїв для нових картин - художник

Крім того, Іван Семесюк працює і в інших, "серйозних" напрямах. Утім, конкретні творчі плани воліє не будувати.

"Завтра в мене відкриття вже серйозної виставки без гумористичного елементу, - закінчує художник. - Це буде виставка моїх текстильних робіт, які жодним чином не стосуються жлобізму. Це буде в Національному музеї Шевченка. А взагалі, коли з'являються творчі плани, тоді й закінчується творчість, як правило. Тому планів у мене нема, а  є просто творчість".

Зараз ви читаєте новину «Художник-жлобіст розмалював гітару за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі