пʼятниця, 27 січня 2017 15:01

Художниця покаже, як насправді живуть безпритульні собаки

Художниця покаже, як насправді живуть безпритульні собаки

27 січня у київському кафе Small Talk&Coffеe відкриють виставку Ірини Озарінської "Стихія вулиць".

П'ять років Озарінська фотографувала на вулицях Одеси безпритульних собак. Знімки друкувала й оброблювала графічно від руки. Хоче показати світ очима не людей, а тварин.

"Люди завжди жаліють безпритульних собак. Вважають, що кожному потрібен хазяїн. Та собаки не знають, що повинні його мати. Ті, яких фотографувала я, його й не потребують. Замість одної людини, яка дбає, вони мають тисячі. Їх щодня підгодовує хтось новий. Їхній дім не квартира, а вулиці, або й цілі квартали. Це один з непоганих варіантів їх існування. Я не фотограф, а художник. Але не цього разу. Фото робила на планшет в центрі Одеси. Розмальовувала маркерами і фарбами, щоб додати виразності погляду собак", - каже Ірина Озарінська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ужгородська міська рада виділила майже півмільйона гривень на бездомних тварин

Виставка має стихійний характер. Триватиме вона 3 год. Адреса: Київ, вул. Дмитрівська, 19а. Відкриття о 19:00. Вхід вільний.

Молодіжна ліга захисту тварин щороку влаштовує виставку "Кубок Барбоса", де власники безпородних собак демонструють своїх вихованців. На виставці проходить благодійний ярмарок та збір коштів на підтримку безпритульних тварин.
Зараз ви читаєте новину «Художниця покаже, як насправді живуть безпритульні собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі