неділя, 28 жовтня 2018 11:05

Хто з телевізійних акторів заробляє найбільше

Хто з телевізійних акторів заробляє найбільше
Джим Парсонс лідирує у списку найбагатших телеакторів. Фото: Pikabu

Американський актор Джим Парсонс 4-й рік поспіль очолює рейтинг найбільш високооплачуваних акторів телебачення.

Парсонс грає вченого Шелдона Купера у серіалі "Теорія великого вибуху". За останній рік у проекті заробив $26,5 млн, пише американське бізнес-видання Forbes.

Дохід актору приносить також "Дитинство Шелдона" - спін-офф "Теорії великого вибуху".

Далі у списку - колеги Джима Парсонса по серіалу Джонні Галекі ($25 млн) , Кунал Наяр і Саймон Хелберг (по $23,5 млн)

Торік четвірка провідних акторів серіалу відмовилися від частини заробітку заради підвищення гонорарів своїм колегам Мелісса Рауш і Майем Біалік. Замість мільйона доларів за серію Парсонс, Галекі, Нейер і Хелберг отримали по 900 тис. кожен.

Крім того, у першій десятці опинилися актори із серіалів "Морська поліція: Новий Орлеан", "Американська сімейка" та "Ходячі мерці".

До уваги брали заробітки у період з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року до вирахування податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкасовіших акторів у історії кіно

Рейтинг найбільш високооплачуваних акторок очолила телеактриса Софія Вергара з серіалу "Американська сімейка". За рік заробила $42,5 млн. Журналісти рахували дохід у період з 1 червня 2017-го по 1 червня 2018-го. Більшу частину цієї суми телеактриса отримала за зйомки у телешоу "Американська сімейка". На другому місці в рейтингу опинилася актриса "Теорії великого вибуху" Кейлі Куоко. Трійку лідерів замкнула Еллен Помпео з серіалу "Анатомія пристрасті".

Зараз ви читаєте новину «Хто з телевізійних акторів заробляє найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі