субота, 21 вересня 2019 14:15

"Хороша вєщ, нада брать" - Карпа розповіла про свій роман

"Хороша вєщ, нада брать" - Карпа розповіла про свій роман
Письменниця Ірена Капкпа презентувала свій новий роман "Добрі новини з Аральського моря" на Meridian Czernowitz

- Олександр Бойченко - це зірка. Йому треба мати свою телепрограму. Аби вдвох із Тарасом Прохаськом вели. Хто хоче спати блаженно, слухав би Прохаська. Хто хоче ржати весь час - Бойченка, - каже письменниця Ірена Карпа на сцен і10-го Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz. Із 2015-го працює першим секретарем з питань культури в посольстві у Франції.

Презентує свій новий роман "Добрі новини з Аральського моря". Героїні - чотири українки, що живуть у Парижі.

- Наймолодша - білява бестія Богдана, їй 19. Мажорка, донька корумпованого чиновника, просирає всі гроші, які він відкладав п'ять років. Батько погрожує, що поверне її з Європи в Дрогобицький педінститут. Це її найбільший страх. Втікає, ледь не через порностудії в Будапешті, опиняється в коханках каталонського фермера, переїжджає в Париж. Всім відомо, що в Карпи з фантазією проблеми. Деколи, я звичайно, прибріхую. Але впевнена, що у вас у кожного є круті історії в загашнику. Але я придумала Богдану раніше, ніж познайомилася з нею. Якщо вам цікаво, де тусується паризька золота молодьож, то персонаж Богдана - для вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попандос та мавпа з психунами: огляд фільму "Фокстер і Макс"

Писала цю книжку без претензій, просто щоб людям було класно. Цей роман про нетуристичний Париж. Дізнаєтесь як себе прохарчувати на 5 євро в день. Хороша вєщ, нада брать.

Повну версію матеріалу читайте у журналі "Країна" №36 від 19 вересня

Зараз ви читаєте новину «"Хороша вєщ, нада брать" - Карпа розповіла про свій роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі