Ексклюзиви
понеділок, 12 лютого 2018 17:33

Холодна Росія у гламурних обладунках - художниця зобразила країни воїнами комп'ютерної гри
10

Російська художниця Анастасія Булгакова, яка малює картинки в 2D, створила серію "Країни". У ній зобразила держави в образі воїнів з комп'ютерних ігор.

"Усі вони будуть вояками, з брудом і кров'ю. Не через певне політичне переконання, а просто тому, що так завжди роблю, а ідея країн-воїнів дає багато творчої свободи.
Кожен персонаж має певні стереотипні атрибути, які я так чи інакше буду використовувати", - написала художниця.

Іран

Автор: artstation.com
  Іран. Анастасія Булгакова
Іран. Анастасія Булгакова

"Мій перший древній цивілізаційний персонаж. Дуже любила арабські казки. Аладдін, джини, мандрівники та герої в пісках, таємничі істоти тощо. Не знала, з якої країни змалювати мого персонажа. Прочитавши кілька статей, вирішила, що це буде Іран", - написала художниця.

Канада

Автор: artstation.com
  Канада. Анастасія Булгакова
Канада. Анастасія Булгакова

"Канада - це простий хлопець з щенячими очима. Він добрий і не конфліктний. Бажає бути вдома, а не шукати будь-яких проблем у битвах інших. Він лише бореться у спорті - хокей. Вважає це чесним і веселим. Через його успіх у хокеї він називається "Королем льоду". Іноді над головою з'являється корона, і він часто мріє про майбутні перемоги.
Хоче вірити, що США є його найкращим другом і вони рівні. США не бачать в собі загрози і дозволяють собі обережну дружбу. Звичайно з перевагами.
Він звичайно бореться з Росією у хокеї, а США - також його противник на крижаному полі. Його зброя - ключка та ковзани. Хороший хлопець", - написала Булгакова.

Ізраїль

Автор: artstation.com
  Ізраїль. Анастасія Булгакова
Ізраїль. Анастасія Булгакова

"Ізраїль - дівчина-солдат. Вона, насправді, досить давня, але через те, що вона завжди мала, її затоптали, заслали або знищили, лише щоби вона відродилася знову через кілька поколінь. Оскільки вона завжди намагається пам'ятати про всіх своїх ворогів, більшість з яких вже не існує, вона, в кінцевому підсумку, сумна і зла на світ. Тим не менш, вона є цілком позитивною за своєю природою. Будівництво, дослідження та харчування - це її улюблені галузі. Звичайно, завжди стоїть питання про своїх сусідів, які насправді є її численними двоюрідними братами. Сім'я - поле битви, і Ізраїль змушена захищати те, що вона має", - зазначила художниця.

Росія

Автор: artstation.com
  Росія. Анастасія Булгакова
Росія. Анастасія Булгакова


"Гарна, холодна, прямолінійна і з дипломатичними навичками каналізаційного стоку, - написала художниця. - Носить гламурну броню. Завжди. Оскільки завжди перебуває на війні", - написала.

Англія

Автор: artstation.com
  Велика Британія. Анастасія Булгакова
Велика Британія. Анастасія Булгакова

"Мене попросили не робити Англію занадто стереотипною, з чаєм, королівською назвою та аббатством Даунтон. Моя Англія - свіжа, молода, з дикою панк-культурою та рок-музикою.Незважаючи на те, що це Англія, а не Велика Британія, я вибрала кольори Джона Джека, оскільки вони більш відомі. Зачіска дика і червона, тому що він панк. Віддає перевагу ближньому бою з кулаками, тому він використовує латунні суглоби. Його руки можуть випускати гарячу і холодну енергію, але вони ніколи не перемішуються (дві шутки).

Мексика

Автор: artstation.com
  Мексика. Анастасія Булгакова
Мексика. Анастасія Булгакова

"Coatlicue" - мама змія, початок і кінець, богиня з ацтеківської міфології. Живучи в Росії, я дуже мало знаю про Мексику, крім декількох стереотипів. Отже, моя Мексика - лікар-нарколог, небезпечний, красивий і злий. Тонкий і високий, вона любить носити класичний чоловічий одяг, як і будь-який справжній лорд високого класу. Верхня частина покрита тематичними татуюваннями з ацтек-майя. Їй подобається бути елегантною, але якщо мусить, то вона буде кривавою, шокуючою та болючою. Вона також є експертом отрут - як для лікування, так і для вбивства. Змія справжня і отруйна.
Має територіальні суперечки з США, але мусить визнати її владу", - написала художниця.

Франція

Автор: artstation.com
  Франція. Анастасія булгакова
Франція. Анастасія булгакова

"Тут монархія перемогла, і революція провалилася. Він стародавня країна зараз, більше 1500 років. Аристократ і вампір. Кров і вино повністю його стиль, і мистецтво, звичайно. Він абсолютно ненавидить революції, повстання, рівність і "силу народу". Вважає, що демократія - це просто велика брехня, яку інші країни використовують для того, щоб обдурити своїх громадян та зробити їх більш слухняними. Віддає перевагу старомодному шляху, і під його правлінням не буде "свободи та рівності", поки люди не зростуть, щоб заслужити його".

США

Автор: artstation.com
  США. Анастасія Булгакова
США. Анастасія Булгакова

Трохи наївна і ідеалістична. Дуже приваблива і харизматична, легко переманює інших на свою сторону. Переслідує свої цілі, не враховуючи моралі чи наслідків. Її головна мета - вижити. Вона носить шкіряну зброю, оскільки віддає перевагу надзвичайно довгим боям. Кібернетичні руки та ноги дають їй надзвичайну швидкість в бою. Вона вбивця", - написала художниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російському кліпі закатували козаків з мультсеріалу

Японія

Автор: artstation.com
  Японія. Анастасія Булгакова
Японія. Анастасія Булгакова

"Японія - це тихий хлопець, з підозрілою посмішкою. Любить технології та перекручення. Має деякі дивні стосунки з іншими країнами, особливо з сусідами. Ах, цей солодкий Китай ... Ніхто ніколи не знає по-справжньому його мотивів і бажань. Але одна річ є стовідсотковою - навіть якщо він вбиває вас, то буде надзвичайно ввічливий у цьому.
Незважаючи на те, що він любить технології - має справжнє тіло. Високотехнологічна зброя - це просто збільшення його здібностей і навичок. Використовує спис і хвіст (або щупальці?), Щоб тримати своїх опонентів на деякій відстані", - написала художниця.


Німеччина

Автор: artstation.com
  Німеччина. Анастасія Булгакова
Німеччина. Анастасія Булгакова

"Він все ще тевтонський лицар, і великий у цьому (звичайно, якщо ви бачите в цьому понятті лицарство). І високотехнологічний.
Німеччина вважається чистою, стрункою і сучасною, тому він носить механічний костюм. Щось на кшталт Ironman костюм, але з більш точною німецькою технікою в ньому. І більш стильний. На відміну від колишніх часів, він в основному бореться за те, щоб костюм був чистим", - написала.

13 лютого у київському Арт ЦУМ просторі відкриється виставка робіт клубу ілюстраторів Pictoric.

Роботи експозиції "Декілька історій" розкажуть глядачеві чудернацькі та драматичні історії про кохання, дружбу, життєві реалії, які трапляються з кожним із нас. Все це – у манері ілюстративного мистецтва.

Зараз ви читаєте новину «Холодна Росія у гламурних обладунках - художниця зобразила країни воїнами комп'ютерної гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі